2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Çap-Yandal Sonuçları

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı bahar dönemi Çap-Yandal sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Çap-Yandal Sonuçları

Çap-Yandal başvurularında Asil olarak kazanan öğrencilerimiz daha önce Akademik Takvimde belirttiğimiz üzere 16.02.2018 Cuma gününe kadar kesin kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Asil sıralamada bulunan öğrencilerimiz kayıtlarını gerçekleştirmediği takdirde Yedek sıralamada bulunan öğrencilerimiz 19.02.2018 Pazartesi günü kayıtlarını yapabileceklerdir.

Kayıt işlemleri Öğrenci Kayıt İşleri Direktörlüğünden şahsen ıslak imzalı dilekçe ile gerçekleşmektedir. İAY öğrencilerinin kayıt işlemlerinin gerçekleşebilmesi için Devlet veya Üniversite hastanesinden sağlık raporu getirmeleri gerekmektedir.

Sağlık raporu içeriği aşağıdaki gibidir;

İlk ve Acil Yardım Programında eğitim alınabilmesi için öğrencinin ehliyet almış veya alabilir durumda olması ve YÖK’ün belirlediği Boy-Kilo şartını sağlaması gerekir. (Kızlar için en az 1,60cm’den, erkekler için 1,65 cm’den kısa olmamak. Kilolarının ise; boy ölçüsündeki 1 metreden sonraki cm kısmındaki sayısal değerden 15 kilodan az veya 5 kilodan fazla olmaması gerekir.)