2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi İngilizce Muafiyet Sınavı

2017-2018 Güz Dönemi sonunda İngilizce dersi ara sınavın %40’ı , final sınavının %60’ı hesaplanıp toplamda 100 üzerinden minimum 80 alan öğrenciler sınava girmeye hak kazanmıştır. Sınav 20.02.2018 Salı günü saat 17.00'de yapılacaktır.

Sınava girecek öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Sınav sınıf listesi için tıklayınız.

*Yatay geçişle üniversitemize başvuran öğrenciler, kesin kayıtlarını tamamladıktan sonra muafiyet sınavına girebilecekleridir. 20 Şubat Salı günü yapılacak muafiyet sınavında başarılı olamayan ya da sınava girmeyen öğrencilerimiz, 22 Şubat Perşembe günü Düzey Belirleme Sınavı’na girecekler ve seviyelerine uygun sınıflara yerleştirileceklerdir. Düzey Belirleme Sınavı’nın öğrenci listesi, sınıf ve saat bilgileri 21 Şubat Çarşamba günü web sayfamızda ilan edilecektir.