2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Programı ve Ders Seçimi

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Bahar dönemi 19 Şubat 2018 tarihinde başlayıp 01 Haziran 2018 tarihinde tamamlanacaktır.

• Ders Seçimleri 12 Şubat-16 Şubat Arasında Proliz Otomasyon Sistemi (sis.istinye.edu.tr) Üzerinden Yapılacaktır.

Ders Programları

1. Sınıf Öğrencileri

• Öğrenciler ders planında yer alan zorunlu ve seçmeli derslerini alabilirler. “Ders Planına Bakmadan Ders Seçimi Yapmayınız”.
  • Muaf olunan dersler Öğrenci Kayıt İşleri Birimi tarafından daha sonra öğrencinin ders kayıt ekranına işlenecektir.
  • Öğrenci, kaydolmadığı derslere devam edemez, bu derslerin sınavlarına giremez, derslerden not alamaz.
  • Öğrenciler bir sonraki yılla ait dersleri alamazlar.

2. Sınıf Öğrencileri

• Öğrenim ücreti borcunuz bulunması durumunda ders seçim sayfanız açılmayacaktır. Borcunuz ödenmeden ders seçimi yapılamayacağından Mali İşler Birimine başvurmanız gerekmektedir.

Mali İşler Birimi;
    Tel: 0 212 481 36 88 / Dahili: 6123-6124
    Mail: maliisler@istinye.edu.tr

Kullanıcı adınız: “Öğrenci numaranız”
Şifreniz: “T.C. Kimlik numaranızın ilk 5 rakamı” olarak ayarlanmıştır. Giriş yaptıktan sonra şifrenizi değiştirebilirsiniz.
Sisteme giriş: sis.istinye.edu.tr
Şifre ile sorun yaşayanlar kayitisleri@istinye.edu.tr adresine mail atabilirler.