İstinye Üniversitesi

2018-2019 Kayıt Yenileme Bilgilendirmesi

Bilmem gereken önemli tarihler nelerdir?
Kayıt yenileme son gün 28 Eylül 2018

2018-2019 Yılı Eğitim Öğretim Ücretleri nedir?
2018-2019 yılı eğitim öğretim ücretlerine % 10 artış uygulanacak olup öğrenim ücretlerimize KDV dahildir. 

Ödemelerimi nasıl yapabilirim?
Tam burslu yerleşenler hariç kayıt yapacak öğrencilerimiz eğitim – öğretim ücreti ödemelerini üç şekilde yapabilirler:

A. Peşin ödeme: Peşin ödemelerinizi aşağıdaki yer alan İstinye Üniversitesi banka hesabına, (açıklama olarak öğrenci numarası ve öğrenci adı soyadı bilgilerinizi yazarak) gerçekleştirebilirsiniz. Bünyemizde banka olmadığı için ücretinizi nakit olarak kabul edemiyoruz. Fibabanka Şube ve ATM'ler. 
 

  • Banka İsmi... : Fibabanka
  • Şube Adı...... : Merkez Şube
  • İBAN No....... : TR24 0010 3000 0000 0011 9432 14 Alıcı: İstinye Üniversitesi
  • Açıklama...... : Öğrenci No ve Öğrenci Adı-Soyadı

B. Kredi kartı ile ödeme: Üniversitemiz ile Finansbank, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Denizbank, İş Bankası ve Türkiye Finans Katılım Bankası arasında POS anlaşması imzalanmış olup ilgili bankalara ait kredi kartlarına vade farksız 7 aya kadar taksit uygulanabilecektir. 

C. Fibabanka KMH (Düzenli Ödeme Talimatı) ile ödeme: Üniversitemiz ile Fibabanka arasında yapılmış olan anlaşma gereğince Fibabanka’ya KMH (Öğrenim Bedeli Taksitli Ödeme) başvurusunda bulunan ve başvuruları banka tarafından kabul edilen öğrencilerimiz, banka üzerinden öğrenim bedellerini 1 peşin 7 eşit taksit olarak ödeyebileceklerdir. Öğrencilerimizin ödemelerini vadelerinde gerçekleştirmeleri durumunda bu işlemden faiz doğmayacak, banka tarafından sadece vadesini aşan ödemeler için faiz tahakkuk ettirilecektir. Fibabanka KMH başvuru işlemleri kayıt dönemi boyunca Fibabanka Topkapı şubesinde gerçekleştirilebilecektir. 

Fibabanka KMH Kredi başvurusunda bulunacak öğrencilerimizden istenen belgeler nelerdir?
Öğrenci Velisine Ait Nüfus Cüzdanı.