Duyurular

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1 ve Türk Dili ve Edebiyatı 1 Derslerinin Ara Sınav Duyurusu

08.12.2017 Cuma günü 17:00’da Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve Türk Dili I ara sınavları yapılacaktır. Her bir ders için 25 soru sorulacak, sınav süresi ise 30 dakika olacaktır. Her iki dersi alan öğrencilere, 50 soru yöneltilecek ve 60 dakika süre verilecektir. Sadece Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersini alan öğrenciler, sadece Türk Dili I dersini alan öğrenciler ve her iki dersi alan öğrenciler bulunuyor.

• Sadece Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Dersini Alan Öğrencilerin Sınav Sınıf Listesi İçin Tıklayınız.
  • Sadece Türk Dili I Dersini Alan Öğrencilerin Sınav Sınıf Listesi İçin Tıklayınız.
  • İki Dersi de Alan Öğrencilerin Sınav Sınıf Listesi İçin Tıklayınız.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I sınavıyla ilgili e-derslere, canlı derslere ve ders içeriklerine lms.istinye.edu.tr den ulaşabilirsiniz. LMS kullanıcı bilgileriniz, Proliz kullanıcı bilgilerinizdir. Sınav, ilk 7 haftayı kapsayan e-dersleri, sanal sınıf videolarını ve ders içeriklerini içermektedir. Sınavda, Falih Rıfkı Atay'ın Zeytindağı adlı kitabından 3 soru yer almaktadır.

Türk Dili I sınavıyla alakalı e-derslere ve ders içeriklerine yine lms.istinye.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Sınav soruları, ilk 7 haftayı kapsayan e-dersleri ve ders içeriklerini içermektedir. LMS’de yer alan tüm e-dersleri dikkatlice izlemeniz önemlidir. LMS kullanımı için, LMS Bilgi Kitapçığı’ndan destek alabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim sınavlarıyla ilgili esaslara ekten ulaşabilirsiniz. Lütfen sınava gelmeden önce sınav esaslarını dikkatlice okuyunuz.

Çekmeköy Kampüsü
Soğukpınar Mah., Barbaros Bulvarı, No.76 Çekmeköy/İstanbul