Dilek Ağacı Hayalleri Gerçekleştirmeye Devam Ediyor

İstinye Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü, yeni yıla yeni dilekleri gerçekleştirerek giriyor. İstinye Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü öğretim üyeleri ve İstinye Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri tarafından oluşturulan Archigang ekibi iş birliğiyle tasarlanan 2. Geleneksel Dilek Ağacı, geçen sene kaldığı yerden hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyor. İstinye Üniversitesi Yabancı Diller Bölümüne Mardin Midyat Atatürk Ortaokulu, Mardin Midyat Gülveren İlk ve Ortaokulu, Mardin Savur İçören İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından iletilen yeni yıl dilekleri, Archigang ekibinin kozalaklardan tasarladıkları dilek ağacının üzerine yerleştirildi.

İstinye Üniversitesi öğrencileri, akademisyenleri ve çalışanları dilekleri gerçekleştirmek üzere kolları sıvadı.