"DOKTORCLUB AWARDS 2018 FİNALİSTLERİ" Arasındayız

TYZAUM (İstinye Üniversitesi Yapay Zeka Araştırma ve Uygulama Merkezi) ve MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş., Türkiye’nin sağlık ödülleri olan ‘Doctorclub Awards 2018’ finalistleri arasında yer aldı.

TYZAUM adına; İstinye Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Levent KORKMAZ, ‘’Medikal Onkologların kemoterapi hazırlama ve uygulamalarında kolaylıklar sunan, karar destek sistemi modülleri ve yapay zeka ile entegre WisdomEra Kemoterapi Sistemi’’ çalışmasıyla finalist olmaya hak kazandı.

MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş adına; İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Bora GÖKÇE, ‘’Derin Öğrenme Yöntemleriyle Mamografi ve MR Görüntülerinden Meme-Karaciğer Lezyonlarının Otomatik Segmentasyonu’’ çalışmasıyla finalist oldu.