Haberler

Mütevelli Heyeti Başkanımız Dr. Muharrem USTA, İftar Yemeğinde Öğrencilerle Bir Araya geldi

İstinye Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Muharrem USTA, 8 Haziran Cuma günü İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü’nde gerçekleşen İftar yemeğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Yemeğin açılış konuşmasını gerçekleştiren İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih BULU, 2 yıl önce MLP CARE Grubunun desteğini arkasına alarak kurulan İstinye Üniversitesi’nin, açtığı araştırma merkezleri ve yeni bölümlerle hızla büyüdüğünü söyledi. Büyüme sürecinde kurumsallıktan asla taviz vermediklerini belirten Prof. Dr. Melih BULU, ‘’Kurduğumuz anket sistemiyle öğrencilerimizin memnuniyetini ölçüyoruz ve bu doğrultuda hareket ediyoruz’’ sözleriyle üniversitenin şeffaf yönetildiğinin altını çizdi.

İftar yemeğinde konuşan İstinye Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Muharrem USTA, öğrencilere ne iş yaparlarsa yapsınlar en iyisi olmaları gerektiğini öğütledi. Topluma ve ülkesine değer katan bireylerin başarılı olacağını söyleyen Dr. Muharrem USTA, ‘’Bu hayatta iz bıraktım dediğiniz anda bazı şeylerin değerli hale geldiğini görürsünüz’’ sözleriyle başkaları için faydalı olmanın önemine vurgu yaptı. Üniversitelerin akademik bilgi depolama yerleri olmadığının altını çizen Dr. Muharrem USTA, Üniversitelerin gençlerin dünyayı sorgulayacağı kurumlar olduğunu belirtti. İstinyelilik Manifestosunun üzerinde duran Dr. Muharrem USTA, manifestoda yazan maddeleri benimseyen öğrencilerin mesleki başarının yanı sıra sosyal becerileriyle de fark yaratacağını söyledi. Her öğrencinin manifestoda yazan maddelere hakim olması gerektiğini vurgulayan Dr. Muharrem USTA’nın daveti üzerine kürsüye gelen öğrenciler, manifestoda yer alan maddeler hakkında konuşma gerçekleştirdi.

Çekmeköy Kampüsü
Soğukpınar Mah., Barbaros Bulvarı, No.76 Çekmeköy/İstanbul