Mütevelli Heyeti Başkanımız Dr. Muharrem USTA, AR-GE merkezlerimizi ziyaret etti

İstinye Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Muharrem USTA, İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü’nde yer alan AR-GE merkezlerini ziyaret etti.

AR-GE Laboratuvarlarında yapılana çalışmalar hakkında bilgi alan Dr. Muharrem USTA, İstinye Üniversitesi'nin bilime olmazsa olmaz gözüyle baktığını belirtti. Ülkelerin gelişiminde üniversitelerin yürüttüğü ARGE çalışmalarının lokomotif güç olduğunu söyleyen Dr. Muharrem USTA, ‘’Sağlık sektöründeki birikim ve tecrübemizi aktardığımız AR-GE merkezlerimiz henüz ikinci yılında çıktılarını vermeye başladı’’ sözleriyle İstinye Üniversitesi'nin ülkemizin ihtiyaç duyduğu katma değeri yüksek ürünler ortaya çıkarabilmek misyonu doğrultusunda büyümeye ve yapılanmaya devam ettiğinin altını çizdi.