Genel Sekreterlik

Atilla Varlı

Genel Sekreter

1993-1997 yılları arasında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü’nde lisansını tamamlamış, 1999 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumunda Müfettiş Yardımcısı olarak çalışmaya başlamış, sırasıyla Müfettiş ve Başmüfettiş kadrolarında 14.02.2020 tarihinde kadar görev yapmıştır. 2014-2020 yılları arasında geçici görevlendirme ile görevlendirildiği Yükseköğretim Denetleme Kurulu Başkanlığında Üniversitelerin denetimlerinde görev almış, en son görev yaptığı Yükseköğretim Denetleme Kurulu Başkanlığındaki görevinden ve asli kadrosunun bulunduğu Sosyal Güvenlik Kurumu Başmüfettişliği görevinden ayrılarak, 17.02.2020 tarihinde İstinye Üniversitesi Genel Sekreteri olarak atanmıştır. Denetim görevleri dışında ayrıca yaklaşık 2 yıl kadar SGK Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı, yaklaşık 1,5 yıl kadar ise Yunus Emre Vakfı Vakıf Müdürlüğü gibi idari görevlerde bulunmuştur.

Begüm USTA

Begüm Usta
Genel Sekreter Yardımcısı
-Bilgi İşlem ve Dijital Dönüşüm
begum.usta@istinye.edu.tr

İELEV Okullarında ilkokul ve ortaokul eğitiminden sonra Lise eğitimini Saint Benoit Fransız Lisesinde tamamlayan Usta, Koç Üniversitesi Ekonomi ve İşletme Bölümlerinden mezun olmuştur. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bilişim Sistemleri Bölümünde Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Dijital Dönüşüm başta olmak üzere Medical Park ve Liv Hospital Hastaneler Grubu ve İstinye Üniversitesinde çeşitli görevlerde yer alan Usta, 2020 yılı Haziran ayından itibaren İstinye Üniversitesinde Bilgi İşlem ve Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı görevine devam etmektedir.

Talat Şahin

Talât Şahin
Genel Sekreter Yardımcısı
-Mali İşler
talat.sahin@istinye.edu.tr

1978 – İstanbul doğumlu olan Talât ŞAHİN, 1989 -İstanbul Zafer İlkokulu, 1992-Samsun Terme İmamhatip Ortaokulu, 1995 -İstanbul Türkiye Gazetesi Ticaret Meslek Lisesi, 2004 yılı Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Kendisi 2016 yılından Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatını almıştır. 1999-2007 Yılları arasında Akman Tekstil A.Ş. firmasında Muhasebe Müdürü, 2007-2009 Yılları arasında Dünya Göz Hastanesi A.Ş. firmasında Mali İşler Müdürü olarak görev yapmıştır. 2009-2018 Nisan ayına kadar Medicalpark Hastaneler grubundan çeşitli görevlerde bulunmuş olup en son İstinye Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesinde Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinde bulunmuştur. 2018 Nisan ayından itibaren İstinye Üniversitesinde Mali İşlerden Sorumu Genel Sekreter Yardımcılığı görevine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.