Liseli Öğrencilerden Hastanemize Ziyaret

Türkiye'nin önde gelen liselerinin öğrencileri İstinye Üniversitesi Hastanelerini ziyaret ediyor. Hastane gezilerinde kendilerine eşlik eden doktorların mesleki tecrübelerini dinleme fırsatı bulan öğrenciler, tercih edecekleri bölüm hakkında detaylı bilgi alıyor.

Türkiye’nin başarılı liselerinden Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi öğrencileri, 11 Mart 2019 Pazartesi günü gerçekleşen organizasyonla İstinye Üniversitesi Liv Hospital Bahçeşehir'i ziyaret etti. Hastane gezileri boyunca Baş Hekim Dr. Asım Orçun OKUR, Prof. Dr. Kamil TOKER (Anestezi ve Reanimasyon) ve Prof. Dr. Ozan ÖZKAYA (Çocuk Nefroloji ve Romatoloji) tarafından bilgilendirilen öğrenciler, hastane bünyesindeki tüm bölümleri ve ameliyathaneleri görme fırsatı buldu.