UNSDSN Kurumsal Üyeliğimiz Onaylandı

İstinye Üniversitesi, kısa adı UNSDSN (United Nations Sustainable Development Solutions Network) olan Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı’na üye oldu.

Global liderliğini Prof. Jeffrey Sachs’in yaptığı ve üniversiteler dışında yer alan kuruluşları da üye olarak kabul edebilen UNSDSN; toplumsal cinsiyet eşitliğinden, erişilebilir temiz su kaynaklarına kadar geniş bir yelpazede çalışmalarını sürdürüyor. Öğrencilerin küresel çapta gerçekleştirilen proje ve faaliyetlere katılmasına olanak sağlayan Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı’na, Türkiye’den sayılı üniversiteler bağlı bulunuyor.

SDSN Türkiye – Sürdürülebilir Çözümler Ağı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.