İstinyeliler Saadet Öğretmen İle Buluştu

İstinye Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Başkanı Prof. Rita KRESPİ’nin açılış konuşmasıyla başlayan konferansa, İstinye Üniversitesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Tecrübeleri üzerinden çocuk istismarı konusunda verdiği mücadeleyi ve derneğin faaliyetlerini öğrencilerle paylaşan Saadet ÖZKAN, öğrencilerin konuyla ilgili merak ettiği soruları yanıtladı. Çocuklara küçük yaştan itibaren istismarla ilgili bilgi verilmesi gerektiğini belirten Saadet ÖZKAN, "Çocuklar yanlış bir durumla karşılaşıyorlarsa güvendikleri insanlara bunu anlatsınlar. Alo 183 arayıp durumlarını izah etsinler" sözleriyle konu hakkında bilinçli olmanın önemine dikkat çekti.