İstinye Üniversitesi

Mentorun CEO Olsun Programı Tanışma Kokteyli

20 Aralık 2018 Perşembe günü İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü’nde gerçekleşen Mentorun CEO Olsun Programı tanışma kokteylinde; Programa dahil olan CEO’lar dönem içindeki işleyişi planlamak için bir araya geldi. Sağlık, siyaset, finans gibi farklı alanlarda uzman CEO’ların bir araya geldiği kokteylde, öğrencilerin iş dünyasına mentorlerle birlikte hazırlanmasının önemi konuşuldu.

İstinye Üniversitesi ‘’Mentorun CEO Olsun’’ Programı’yla; öğrencilerini, Türk iş dünyasına damga vurmuş CEO’ların danışmanlıklarıyla geleceğe hazırlıyor.Henüz üniversite eğitimleri devam ederken iş dünyasında tecrübe kazanma fırsatı bulan öğrenciler, alanlarında en üst seviyeye çıkmayı başarmış iş insanlarının tecrübelerinden yararlanma fırsatı yakalayacak. İş dünyasının tecrübeli isimlerinin öğrencilere mentorluk yapacağı programda, öğrenciler Mentorlerin yaşadığı deneyimleri öğrenerek kendilerini karşılaşacakları olaylara hazırlayabilecek.

Mentorun CEO olsun Programı Tanışma Koktelylinde yaptığı konuşmada program hakkında bilgi veren İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih BULU, “Kendi alanında önde gelen lider isimleri öğrencilerimizle buluşturuyoruz ve öğrencileri çalışacakları mentorun çalışma alanındaki bölümlerden seçiyoruz. Öğrenciler yıl içerisinde mentorlerle buluşacak ve onların deneyimlerini öğrenme fırsatı yakalayarak kendilerini geliştirecek.’’ sözleriyle öğrencilerin iş hayatına hazır olarak mezun olmasının önemine değindi.