İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları, üniversitemizin hedefleri ve kurumsal stratejik planları doğrultusunda, işe uygun idari ve akademik insan gücü alımını gerçekleştirmek ve insan gücünün üniversitemiz bünyesinde çalışan memnuniyeti yüksek bir şekilde görev yapmasına imkân sağlamak amacı ile her türlü çağdaş İnsan Kaynakları uygulamasını yürütmektedir. İnsan Kaynakları, üniversitemizde ilk olarak göreve başlayanların uyum eğitimleri ile sürekli meslek içi eğitim sorumluluğunu taşır.

İnsan Kaynakları İletişim e-posta: insankaynaklari@istinye.edu.tr

Üniversitemizin ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarında çeşitli kadrolarda görevlendirilmek üzere Yükseköğretim Kurulu mevzuat ve yönetmelikleri doğrultusunda Araştırma Görevlisi, Öğretim Görevlisi, Dr. Öğretim Üyesi, Doçent ve Profesör atamaları gerçekleştirilmektedir. Üniversitemizde akademik işe alım, Tam Zamanlı Öğretim Üyesi ve Kısmi Zamanlı Öğretim Üyesi olmak üzere iki ayrı kategoride yapılmaktadır.

Akademik Kadro İş Olanakları için: akademik.basvuru@istinye.edu.tr

Üniversite kültürümüze uyumlu yetkinliklere sahip kişileri üniversitemize kazandırmak ve bu doğrultuda çalışanların iş tatminlerini en üst seviyeye ulaştırmak hedeflenmektedir.

İnsan Kaynakları İletişim e-posta: insankaynaklari@istinye.edu.tr