2023-2024 Güz Yarıyılı Çift Anadal ve Yandal Programlarına Başvuru Sonuçları Hk

Değerli Öğrencimiz,

Çift Anadal ve Yandal Başvuruları sonuçlanmıştır. Sonuçlar, öğrenci e-posta adreslerinize gönderilmiştir.

Kabul alan "Asil" öğrenciler, 9-11 Ekim 2023 tarihlerinde (mesai saatleri içerisinde), Topkapı Kampüs ya da Vadi Kampüs Ana Yerleşke Öğrenci İşleri Birimi’ne gelerek kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

Yedek statüde kazanan öğrenciler ise asillerden kontenjan kalması durumunda, 12 Ekim 2023 tarihinde yedek sırasına göre yukarıda belirtildiği şekilde, Topkapı Kampüs ya da Vadi Kampüs Ana Yerleşke Öğrenci İşleri Birimine gelerek kayıt yapabileceklerdir.

Aynı anda iki ÇAP/Yandal Programına kayıt olunamayacağından, mevcut (ÇAP/Yandal) kaydınızı sildirip yeni programa kayıt olabilirsiniz. Aksi takdirde yeni programa kayıt işleminiz gerçekleşmeyecektir.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

-ÖSYS/YKS Sonuç Belgesi (Puanları Gösteren)

-ÖSYS/YKS Yerleştirme Sonuç Belgesi,

-Transkript (e-devlet çıktısı yada e-imzalı),