İstinye Üniversitesi

İstinye Üniversitesi Gaming İstanbul 2023'te

İstinye Üniversitesi Dijital Oyun Tasarımı (DOT) Bölüm Başkanı Dr. İsmail Ergen'in liderliğinde, İstinye Üniversitesi DOT öğrencileri tarafından kurulan "Salt Game", dünyanın en büyük sekiz uluslararası oyun ve e-spor fuarlarından biri olan Gaming İstanbul 2023 (GIST) etkinliğinde yer alacak. Prestijli etkinlik, 22-24 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek ve oyun dünyasının önde gelen isimlerini, oyunseverler ile bir araya getirecek.

Salt Game, etkinlikte 3-6 yaş arasındaki çocuklar için özel olarak geliştirdiği oyunları tanıtma fırsatı bulacak. Salt Game tarafından geliştirilen ilk oyun olma özelliğini taşıyan "Puffy", çocukların eğlenirken öğrenebilecekleri bir deneyim olarak oyunseverlerin beğenisine sunulacak.

Salt Game, GIST/ Indiway tarafından sağlanan sponsorluk desteğiyle faaliyetlerine daha da güçlenerek devam ediyor. GIST 2023 kapsamında, 24 Eylül günü 14:00-14:50 saatlerinde düzenlenecek panel ile, Dr. İsmail Ergen ve İSÜ Dijital Oyun Tasarımı akademik kadrosu, İstinye Üniversitesi’ndeki yeni gelişmelere ve DOT’taki güncel projelere dair bilgi aktarımında bulunacak.