İstinye Üniversitesi Uluslararası İlişkilerde Yeni Adımlar Atıyor

Endonezya'dan gelen dört farklı üniversitenin heyeti, üniversitemizi ziyaret ederek akademik iş birliği ve öğrenci değişimi konularında görüşmeler gerçekleştirdi. Toplantıya, İstinye Üniversitesi'ni temsilen İSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hatice GÜLEN, Öğr. Gör. Özlem SALI ve İSÜ Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı İsmail ÇİFTÇİ katıldılar.

Muhammadiyah Kudus, Muhammadiyah of Mataram ve Almarisah Madani Üniversiteleri ile ikili iş birliği anlaşmaları (MoU) imzalandı ve Endonezya Hasanuddin Üniversitesi ile de yakın dönemde iş birliği için fikir birliği sağlandı. Toplantıda, eğitimde ortak programlar, akademik değişim programları ve araştırma projeleri gibi konularda iş birliği olanakları ele alındı. Aynı zamanda kültürel etkinlikler, uluslararası konferanslar ve seminerler gibi etkinliklerin düzenlenmesi ve paylaşılması konusunda fikir birliği sağlandı.