İstinyeli Nazlı’dan 'Klavye Şampiyonası'nda Gümüş Madalya

İstinye Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Adalet Programı öğrencilerimizden Nazlı Temuçin, geçtiğimiz ocak ayında düzenlenen ve 235 yarışmacının katıldığı 2024 Türkiye İhsan Yener Bilgisayar İnternet Klavye Şampiyonası’nda önemli bir derece kaydetti.

SIRADA DÜNYA ŞAMPİYONASI VAR

Çok dilli yarış kategorisinde Türkiye 2’ncisi olan gümüş madalya ile göğsümüzü kabartan Temuçin, ayrıca Dünya Bilgisayar ve İnternet Klavye Şampiyonası’nda da ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

13 Temmuz 2024 – 18 Temmuz 2024 tarihleri arasında Polonya’nın Kotowice şehrinde düzenlenecek, Birleşmiş Milletlere bağlı “Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu – İNTERSTENO” tarafından organize edilen şampiyonada Temuçin, bir kez daha ter dökecek.