İstinye Üniversitesi

Kullanmadığınız Bilişim Ürünleri Öğrencilerimiz İçin Eğitim Malzemesine Dönüşüyor

İstinye Üniversitesi, sürdürülebilir bir gelecek vizyonu doğrultusunda bilişim malzemelerini çevreci bir yaklaşımla eğitime dönüştürüyor. Üniversitemiz, kullanılmayan veya arızalı elektronik cihazlar, telefonlar, tabletler, monitörler, bilgisayar kasaları, dizüstü bilgisayarlar ve OEM parçalarını kabul ederek çevre dostu bir harekete liderlik ediyor ve bu adımla, teknolojinin evrimiyle birlikte eğitime sağlanan destekle birleşerek çevresel sürdürülebilirlik konusunda önemli bir katkı sunuyor.

İstinye Üniversitesi'nin çağdaş vizyonu, atıl durumda olan elektronik ekipmanları geri dönüştürerek çevresel etkiyi en aza indirme hedefine odaklanıyor. Söz konusu inisiyatif, toplumun katılımını teşvik ederek, kullanılmayan cihazların eğitim materyallerine dönüştürülmesiyle sürdürülebilir bir döngü oluşturuyor. İSÜ öğrencileri, akademik ve idarî personeli, teknolojiyi dönüştürüp eğitime dâhil olma çağrısı yaparak çevre dostu bir gelecek için birlikte hareket etmeye davet ediyor.

İSÜ'nün geleceğe değer veren çevreci inisiyatifi, bilişim malzemelerinin etkili bir şekilde değerlendirildiği, gelecek nesillerin daha yeşil ve bilgiye dayalı bir dünyada eğitim almasına öncülük ediyor.


Katılımcılar için Teslimat Noktaları
---

Topkapı Yerleşkesi Z05

Vadi Ana Yerleşke1B12

Vadi D Yerleşkesi 12

Vadi H Yerleşkesi 212