İstinye Üniversitesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Füsun Terzioğlu I. Uluslararası ve II. Ulusal Kadın Hastalıkları ve Ana Çocuk Sağlığı Kongresi'ne konuşmacı olarak katıldı

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Füsun Terzioğlu I. Uluslararası ve II. Ulusal Kadın Hastalıkları ve Ana Çocuk Sağlığı Kongresi’ne oturum başkanı ve davetli konuşmacı olarak katılmıştır. I. Uluslararası II. Ulusal Kadın Hastalıkları ve Ana Çocuk Sağlığı Kongresi 7-8 Ekim 2016 tarihleri arasında İzmir Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir. Kongrenin bu yıl ki ana teması "ANNE VE ÇOCUK SAĞLIĞI"dır. Bu tema kapsamında "ANNE VE ÇOCUK SAĞLIĞININ İYİLEŞTİRİLMESİ/ STRATEJİLER/ KANIT TEMELLİ YAKLAŞIMLAR" ile ilgili gelişmeler ve tartışmalı konular hakkındaki son görüşleri, alanlarında uzman konuşmacılar ile gerçekleştirilmiştir.

Prof.Dr. Füsun Terzioğlu bu uluslararası kongrede; "Bilinçli Babalık" konulu panelde oturum başkanı; "Yenilikçi Yaklaşımlar" panelinde ise "Kadın Sağlığı ve Doğum Hemşireliğinde İnovatif Öğretim Stratejileri: Hybrid Simülasyondan Klinik Uygulamaya" konulu konferans vermiştir.

Multidisipliner olarak düzenlenen bu kongrede, anne ve çocuk sağlığının geliştirilmesi ve iyileştirilmesindeki güncel yaklaşımlar, farklı sağlık disiplinlerinden profesyonellerin ve ana –çocuk sağlığı alanında çalışan diğer meslek gruplarının katlımı ile başarı ile gerçekleştirilmiştir.

I. Uluslararası ve II. Ulusal Kadın Hastalıkları ve Ana Çocuk Sağlığı Kongresi

I. Uluslararası ve II. Ulusal Kadın Hastalıkları ve Ana Çocuk Sağlığı Kongresi