T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan KADAM Ziyareti

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Kamu Diplomasi Dairesi Daire Başkanı Dr. Oğuz Güner ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Cumhurbaşkanlığı Tanıtma Fonu Genel Sekreteri Abbas Gökhan Ölmez’in İletişim Başkanlığı’nı temsilen katılım sağladıkları ve kamu diplomasisi alanında potansiyeller hususunda fikir aktarımında bulunulduğu ziyaret son derece olumlu bir atmosferde gerçekleşti.

T.C. İletişim Başkanlığı ile İstinye Üniversitesi (İSÜ) Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADAM) arasında organize edilen toplantıda Prof. Dr. Can Ünver tarafından KADAM hakkında kapsamlı bilgi verildi. İSÜ Mütevelli Heyet Üyesi Adem Elbaşı, İSÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Peyami Çelikcan ve Prof. Dr. Hatice Gülen ile KADAM Yönetim Kurulu’ndan Prof. Dr. Fahri Erenel, Prof. Dr. Yalçın Kırdar, Prof. Dr. Hacer Özgen Narcı, Dr. Öğr. Üyesi Suat Eren Özyiğit ve Arş. Gör. Ceren Ece Göcen iki kurumun bir araya geldiği bu değerli temasta hazır bulundular.