İstanbul İstinye Üniversitesi Siyasi Araştırmalar Kulübü'nden İlçemize Ziyaret

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı
Yayın Türü
Elektronik

İstinye Üniversitesi'ne bağlı Siyasi Araştırmalar Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan 2. Minik Kalpler Genç Gönüllüler Projesi kapsamında ilçemizi ziyaret eden öğrenciler ilçemize bağlı Sakalar, Fatih Sultan Mehmet ve 1 Nisan İlkokullarını ziyaret etti.

Proje kapsamında ziyaret edilen okullarda öğrencilerle çeşitli etkinlikler yapıp oyunlar oynayan ekip öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyeler verdi. Kulüp üyeleri İlçe Kaymakamımız Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanımız Hayrullah Tanış ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sami Salihoğlu'nu da makamında ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sami Salihoğlu tarafından İstinye Üniversitesi Siyasi Araştırmalar Kulübü Başkanı Fatih Keleş, İstinye Üniversitesi Araştırma Görevlisi Ceren Ece Göcen ve kulüp üyesi öğrencilere teşekkür belgesi verildi.

Haberi web sitesinden okumak için tıklayınız.