2020-2021 Güz Yarıyılı Çift Anadal ve Yandal Sonuçları

Değerli Öğrencimiz,

2020-2021 Güz Yarıyılı ÇAP ve YANDAL başvuruları sonuçlanmıştır.
Kesin kayıt yaptıracak öğrencilerimizin aşağıdaki tarihler arasında Öğrenci Kayıt İşleri Direktörlüğü’ne gelerek, kayıt kabul dilekçesini doldurması ve diğer kayıt işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.

Kayıt tamamlandıktan sonra anadal programınıza ait transkript ve ders içeriklerinizle birlikte, ÇAP programınızdaki ortak dersler için ilgili fakülte/müdürlüğe ders transfer başvurusu yapmayı unutmayınız.

*İngilizce Programa başvurup "Hazırlık sınavında başarılı olma şartı" ile kabul edilen ÇAP/Yandal Öğrencilerimiz için; 28 Eylül 2020 Pazartesi Saat : 14.00'da Topkapı Kampüsü Hazırlık Birimi 6. katta İngilizce sınavı yapılacaktır.

Asil Aday Kayıt Tarihi       : 25-28 Eylül 2020 (Hafta içi mesai saatleri içinde)

Yedek Aday Kayıt Tarihi : 29 Eylül 2020

Başarı Dileklerimizle,