2020-2021 Güz Yarıyılı Genel Not Ortlaması ile Kurumdışı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Değerli Öğrencimiz;

Kayıtlarımız 21 Eylül – 23 Eylül 2020 tarihleri arasında Topkapı Kampüsümüzde olacaktır.

Kayda şahsen veya noter aracılığıyla vekil tayin ettiğiniz kişi tarafından aşağıdaki evraklar ile birlikte gelmeniz gerekmektedir.
Yedek kayıt tarihlerimiz ise 24 Eylül – 25 Eylül 2020 arasında olacaktır.
Sonuç listesinde İngilizce programlara kabul edilen öğrencilerin 23 Eylül Çarşamba saat 11.00’da Topkapı Kampüsünde (6. Kat)
hazırlık sınavına girerek başarılı olmaları durumunda kayıtları yapılabilecektir.
Resmi kayıt işlemi tamamlandıktan sonra ders muafiyet başvurusu yapmanız gerekmektedir (kayıt sırasında bilgilendirme yapılacaktır.)

Kayıt için gerekli evraklar; (evrak asıllarını başvuru sırasında getiren adaylardan tekrar evrak istenmemektedir.)

1. Öğrenci Belgesi*
2. Transkript*
3. Disiplin Belgesi
4. Yatay geçiş yapmasına engel yoktur yazısı (yurtiçi üniversitelerden kayıt olacak öğrenciler için)
5. 1 adet fotoğraf
6. Lise diplomasının aslı*
7. Ders içerikleri*

8. YÖK Tanınırlık Belgesi (yurtdışı üniversitelerden kayıt olacak öğrenciler için)

9. Emniyet Genel Müdürlüğünden yurtdışı giriş-çıkış belgesi (e-devletten alınabilir)

*Yurtdışı üniversitelerden başvuran öğrencilerin belgelerinin yeminli tercüman çevirisi ve apostilli olması gerekmektedir.

Uçak Teknolojisi Bölümlerine Kayıt Olacak Öğrencilerin Ek Evrakları;

UÇAK TEKNOLOJİSİ (ön lisans) eğitimi mesleğini icra edebilmek için aranan nitelikler:

1) Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak.

2) Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (renk körlüğü, işitme kaybı/eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb)

GNO Yatay Geçiş Sonuç İlan Listesi