Araştırma Görevlisi Yedek Aday Çağrısı (11.01.2019)

İstinye Üniversitesi Araştırma Görevlisi kadroları için kesin sonuçlar 02.01.2019 tarihinde ilan edilmiş olup, asil adayların 10 Ocak 2019 Perşembe günü 17.30'a kadar evrak teslim edip sözleşme imzalamaları istenmiştir.

Endüstri ve Sistem Mühendisliği Bölümü asil kazanan Araştırma Görevlisi adayı bahsi geçen tarihe kadar katılış yapmamış olup, yedek aday Ahmet Tuğrul BAKIR davet edilmiştir.

1. YEDEK KAZANAN olarak ilan edilen aday Ahmet Tuğrul BAKIR'ın ; 17 Ocak 2019 Perşembe günü 17.30’a kadar aşağıda belirtilen evrakları Üniversitemiz İnsan Kaynakları Direktörlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.

GEREKLİ BELGELER

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 1 ADET

Nüfus Cüzdanı Sureti (Son 6 Ay içinde alınmış) 1 ADET  (Asıl)

İkametgah Belgesi (Son 6 Ay içinde alınmış) 1 ADET  (Asıl)

Adli Sicil Kaydı (e-devlet üzerinden alınabilir) 1 ADET

Son bir yıl içinde çekilmiş renkli vesikalık fotoğraf 5 ADET

Diploma veya Öğrenim Belgesinin Sureti  (Lisans ve Lisansüstü) 1 ADET

Eğitim Programlarının Sertifikaları ( Var ise )

Askerlik hizmetinizi yapmış ya da tecil ettirmiş olduğunuza dair belge 1 ADET

Sürücü Belgesi Fotokopisi ( Var ise ) 1 ADET

Evlilik Cüzdanı Fotokopisi (Evli ise) 1 ADET

Eş ve Çocuk Kimlik Fotokopileri (Var ise) 1 ADET

Bir önceki işyerinden alınan Çalışma Belgesi 1 ADET

Anlaşmalı Bankadan Banka Maaş Hesap Cüzdanı Fotokopisi 1 ADET

Anlaşmalı Banka Adı: FİBABANKA  Şube Adı: Topkapı Şubesi (Farklı banka hesabı kabul edilmeyecektir.)

Emekliler için Sosyal Güvenlik Destek Kartı Fotokopisi yoksa Emekli olunduğunu gösteren belge 1 ADET

Sağlık Raporu

Hemogram -  TİT -  Göz Muayenesi -  Akciğer Grafisi

Kan Grubu Kartı Fotokopisi

ÖNEMLİ HATIRLATMA!

*İşyerimize giriş işleminizi yapabilmemiz için yukarıda gösterilen belgeleri tam olarak hazırlamanız gerekmektedir.

**Banka hesabı açtırılırken mutlaka bankaya maaş hesabı olduğu belirtilmelidir.

Anlaşmalı Banka Adı: Fibabanka           Şube Adı: Topkapı Şubesi

* İstihdamı yapılacak öğretim elemanlarının 676 sayılı KHK’nın 74. Maddesi uyarınca arşiv soruşturmaları başlatılacak olup, herhangi bir olumsuz durumda kişi ile sözleşmenin iptali hususu kurumumuzca takip edilecektir.

ADRES: İstinye Üniversitesi İnsan Kaynakları Direktörlüğü Topkapı Kampüsü, Maltepe Mah., Edirne Çırpıcı Yolu, No.9 Zeytinburnu, İstanbul, 34010