Uni World Cup 2019’da Mücadele Edecek Takımımıza Başarılar Diliyoruz

İstinye Üniversitesi; 182 ülkeden öğrencinin katılımıyla İstanbul Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Uni World Cup 2019’a katılıyor.

25 Mart 2019 Pazartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak karşılaşma ile başlayacak turnuvanın kura çekimi; Etnospor Konfederasyonu Başkanı Sayın Bilal ERDOĞAN, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AK ve Spor İstanbul Genel Müdürü Abdulhalim AKSU’nun katılımıyla İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Fuat SEZGİN Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Turnuvada 10 yabancı uyruklu oyuncadan oluşan ekibiyle mücadele edecek İstinye Üniversitesi; F grubunda İstanbul Aydın Üniversitesi 1, Bahçeşehir Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa 2 ve Altınbaş Üniversitesi takımlarıyla eşleşti.