10 Ekim Muafiyet Sınav Sonuçları

10 Ekim 2023 Salı günü yapılan Muafiyet Sınavları (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi1-2, Genel İngilizce1-2 ve Türk Dili 1-2 olmak üzere 6 ders ) sınav sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Bu notlar OİS sistemine aynen aktarılacaktır. Sınavlardan başarı ile geçen öğrenciler bu dersleri bir daha almayacaklardır.

Not kısmında "Başarısız" yazan öğrenciler bu dersleri bölüm dersleri ile birlikte almak zorundadırlar. Başarısız notlar dikkate alınmayacaktır. Bu durumda olan öğrencilerin sınavları dikkate alınmayacaktır.

NOT: Listelerde arama yaparken öğrenci numaranız veya adınız ile arama yapınız. Listede adı olmayan öğrenci Optik forma hatalı kodlama yapan öğrenciler listesine bakabilir.

1. Oturum / 1st Session (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1, Genel İngilizce 1 ve Türk Dili 1)

2. Oturum / 2nd Session (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 2, Genel İngilizce 2 ve Türk Dili 2)

Uzaktan Eğitim Merkezi (İSUZEM)
uzaktan.egitim@istinye.edu.tr