14-16 EKİM 2021- V. ULUSLARARASI YÜKSEKÖĞRETİM ÇALIŞMALARI KONFERANSI

IHEC

İstinye Üniversitesi Ailesinin Değerli Üyeleri,

İSÜ Öğretme ve Öğrenme Merkezi (ÖĞREM) ve Yükseköğretim Çalışmaları Derneği (YÖÇAD) işbirliği ile düzenlenen 5. Uluslararası Yükseköğretim Çalışmaları Konferansı, 14-16 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Konferans yalnızca İstinye Üniversitesi akademik, idari kadrosuna ve öğrencilerine ücretsizdir.

Konferans, YÖÇAD Zoom hesabı üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Konferans günleri için Zoom giriş bilgileri bu e-postanın sonunda yer almaktadır. Verimli bir etkinlik gerçekleştirebilmek adına, konferans esnasında aşağıda özetlediğimiz temel ilkeler çerçevesinde iş birliğinizi beklediğimizi belirtir, desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

• - Oturumlar üç gün boyunca aynı ID, parola ve bağlantı üzerinden gerçekleştirilecektir.

• - Oturumlar gün boyu aynı bağlantı üzerinden gerçekleştirileceğinden, sunumların başlangıç ve bitiş saatlerine uyulması bir sonraki oturumun başlaması açısından oldukça önemlidir. Bu konuda oturum başkanlarımız ve sunum yapan katılımcılarımızın süre konusuna özen göstermelerini rica ederiz.

• - Oturumlara lütfen adınız ve soyadınız ile giriş yapınız. Katılımcı belgeleri sizlere e-posta ile ulaştırılacağından oturumlardaki isimlerinizin doğru girilmiş olması önemlidir.

• - Sunumlar esnasında, sunumu yapan katılımcı hariç, mikrofonlarınızı mutlaka kapalı tutunuz.

• - Oturumlar esnasında yaygınlaştırma faaliyetleri için oturum yöneticileri belirli zamanlarda katılımcıların da onayını alarak ekran görüntüsü almayı teklif edeceklerdir. Bunun dışında sesli ve görüntülü kayıt alınmaması konusunda hassasiyetinizi rica ederiz.

• - Gönderilen bağlantı, ID ve parolası aşağıdaki gibidir. 14-15-16 Ekim tarihlerindeki tüm oturumlara ve konuşmalara bu Zoom bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Doğrudan bağlantı: https://us06web.zoom.us/j/85842305968?pwd=UGVDUUNrbHhSN3BsQTdIcERXN2hWdz09

Meeting ID: 858 4230 5968
Passcode: IHEC2021

Herkese verimli ve bol paylaşımlı bir konferans dileriz