2. Geriatrik Romatoloji Sempozyumu 2-3 Şubat 2018 Tarihleri Arasında Wyndham Hotel İstanbul Levent’de yapılacak

istinye

İstinye Üniversitesi Romatoloji Bilim Dalı ve Türkiye Romatoloji Derneği’nin iş birliği ile düzenlenecek olan 2. Geriatrik Romatoloji Sempozyumu, 2-3 Şubat 2018 tarihleri arasında Wyndham Hotel İstanbul Levent’de yapılacak.
İstinye Üniversitesi Romatoloji Bilim Dalı ve Türkiye Romatoloji Derneği’nin iş birliği ile dünyada ilk kez düzenlenen Geriatrik Romatoloji Sempozyumu, Farklı branşlardan akademisyenlerin yoğun katılımıyla Şubat 2017’de yapılmıştı.
Ülkemizde ve dünyada henüz hak ettiği yeri alamamış olan Geriatrik Romatoloji, geçen yıldan farklı olarak, daha geniş ve kapsamlı bir şekilde değerlendirilecek. ‘Geriatrik Hastaya Yaklaşım’ konusunda bilgilerimize ışık tutacak olan sempozyum, çok değerli hocalarımızın katılımıyla zenginleşecek.

EĞİTİM HEDEF GRUBU
Romatoloji, İç Hastalıkları, Fizik Tedavi, Aile Hekimliği, Geriatrik Romatoloji ve ilgili diğer bölümlerin uzmanları ve asistanları katılımı hedeflenmektedir.

SEMPOZYUM DİLİ
Sempozyum dili Türkçe’dir.

DAVET MEKTUBU
Sempozyum katılımı için kurumlara verilmek üzere talep edilecek davet yazıları Organizasyon Sekreteryası aracılığı ile isteyen katılımcılara gönderilecektir. Sempozyum davet yazıları sadece izin amacı ile kullanılabilir.

KATILIM SERTİFİKASI
Sempozyuma kayıt yaptıran tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

KAYIT VE DANIŞMA MASALARI
Sempozyum merkezinde kayıt ve danışma masası 2 Şubat 2018 tarihinde 10:00 – 18:00, 3 Şubat 2018 tarihinde 08:00 - 18:00 saatleri arasında hizmet verecektir. Misafirlerimiz “D Event Turizm” personeli tarafından karşılanacaktır.

KAYIT & KONAKLAMA
Sempozyum ile ilgili kayıt ve konaklama ilgili tüm detaylara, http://geriatrikromatoloji2018.org/?p=kayit_konaklama adresinden ulaşabilirsiniz.

BİLİMSEL PROGRAM
Sempozyum bilimsel programına, http://geriatrikromatoloji2018.org/?p=program adresinden ulaşabilirsiniz...

2. Geriatrik Romatoloji Sempozyumu
geriatrikromatoloji2018.org