İstinye Üniversitesi

2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Çift Anadal ve Yandal Başvuru Sonuçları

Değerli Öğrencimiz,

Çift Anadal ve Yandal Başvuruları Sonuçlanmıştır. Kabul alan asil öğrenciler, 23-24 Eylül 2021 tarihlerinde, Topkapı Kampüsü Öğrenci Kayıt İşleri Birimi’ne gelerek ya da ekteki (form için tıklayınız) kayıt kabul formunun 23-24 Eylül 2021 tarihlerinde cap.yandal@istinye.edu.tr adresine gönderildiği durumda kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

Yedek statüde kazanan öğrenciler ise asillerden kontenjan kalması durumunda 27 Eylül 2021 tarihinde yedek sırasına göre yukarıda belirtildiği şekilde, Topkapı Kampüsü’ne gelerek ya da kayıt kabul formunu göndererek kayıt yapabileceklerdir.

Türkçe Programda okuyup İngilizce ÇAP/Yandal Programına kabul edilen tüm öğrencilerin (Asil/Yedek) 21 Eylül 2021 Saat: 11.00’da Topkapı Kampüs, 604 nolu derslikte yapılacak olan İngilizce Yeterlilik sınavına girip başarılı olmaları gerekir. Sınavda başarılı olamayan öğrenci kayıt hakkını kaybetmiş sayılır.

Aynı anda iki ÇAP/Yandal Programına kayıt olunamayacağından mevcut (ÇAP/Yandal) kaydınızı sildirip yeni programa kaydolabilirsiniz. Formu doldurup (ÇAP kayıt silme formu için tıklayınız)  (Yandal kayıt silme formu için tıklayınız) cap.yandal@istinye.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir. Aksi takdirde yeni programa kayıt işleminiz gerçekleşmeyecektir.