2022-2023 Bahar Yarıyılı Çift Anadal ve Yandal Programlarına Kabul Alan Öğrenciler Hk.

Değerli Öğrencimiz,

Çift Anadal ve Yandal Başvuruları Sonuçlanmıştır.

Kabul alan asil öğrenciler, 22-23 Şubat 2023 tarihlerinde (mesai saatleri içerisinde), Topkapı Kampüsü Öğrenci Kayıt İşleri Birimi’ne gelerek kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

Yedek statüde kazanan öğrenciler ise asillerden kontenjan kalması durumunda 24 Şubat 2023 tarihinde yedek sırasına göre yukarıda belirtildiği şekilde, Topkapı Kampüsü’ne gelerek kayıt yapabileceklerdir.

Aynı anda iki ÇAP/Yandal Programına kayıt olunamayacağından, mevcut (ÇAP/Yandal) kaydınızı sildirip yeni programa kayıt olabilirsiniz. Aksi takdirde yeni programa kayıt işleminiz gerçekleşmeyecektir.

*Depremden etkilenen (belgelemeleri durumunda) öğrencilerimiz; ÇAP/Yandal kayıt işlemlerini aşağıda talep edilen belgeler ile kabul formunu doldurarak kayitisleri@istinye.edu.tr adresine kayıt tarihleri içerisinde e-posta göndermeleri durumunda kesin kayıtları uzaktan yapılacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

-ÖSYS/YKS Sonuç Belgesi (Puanları Gösteren),