2023 TUS 2. Dönem Yerleştirme İşlemleri

• 2023-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 2. Dönem Yerleştirme Sonuçları ÖSYM Tarafından 17.11.2023 tarihinde açıklanmıştır. İlan tarihinden bir gün sonra başlamak üzere, adayların yerleştirildikleri kurumlara 10 iş günü içerisinde kayıtlarını yaptırmaları zorunludur.
  • 2023-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 2. Dönem Yerleştirme Sonuçlarına göre Üniversitemiz Tıp Fakültesinin çeşitli Anabilim Dallarına yerleşen adayların başvuru evraklarını 01 Aralık 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar (Vadi Kampüsü, Hamidiye mahallesi Selçuklu Caddesi No:10 C Blok 4. Kat Kağıthane / İstanbul) adresinde bulunan İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru esnasında teslim edilmesi gereken evraklar için tıklayınız. Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

Yukarıdaki İşe Giriş Evrak Listesine ek olarak;

Hiçbir Kamu Kurum ve Kuruluşunda Görevli Olmayanlar ile Sözleşmeli Sağlık Personeli Olarak Çalışan Türkiye Uyruklu Adayların Kayıt Sırasında Teslim Etmesi Gereken Belgeler:

• Tıp Tescil Numarasını Gösteren Belge
  • TUS Yerleştirme Sonuç Belgesi

Yabancı Uyruklu Adayların Kayıt Sırasında Teslim Etmesi Gereken Belgeler:*

• Pasaport Fotokopisi (Noter tasdikli sureti)
  • İkamet Tezkeresi’nin Fotokopisi
  • Türkiye'de ikametlerine izin verildiğine dair Emniyet Genel Müdürlüğünde alınmış belgenin noter tasdikli örneği)
  • Türkçe Dil Bilgisi Sınavı Başarı Belgesi (TÖMER)

Herhangi bir nedenle süresi içinde başvuruda bulunmayan veya eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Yerleşen adaylara önemle duyurulur.