İstinye Üniversitesi Güney Kampüsü 7 Ekim’de kapılarını açıyor

İstinye Üniversitesi olarak dördüncü yılımızda öğrencilerimize ve akademisyenlerimize; laboratuvarları, teknolojik donanımı, sosyal imkanları, öğrenci odaklı eğitim ortamlarıyla donatılmış yeni bir kampüs sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Topkapı Kampüsüne 5 km mesafede yer alan Güney Kampüsü ilk yılında farklı bölüm derslerine, Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yükseokulu programlarına ev sahipliği yapacak*. İstinye Üniversitesi öğrencileri bu kampüsün tüm imkanlarından faydalanabileceklerdir. Kapalı spor salonu, sosyal alanları, kütüphanesiyle öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerine en iyi imkanlarla devam etmesini sağlayacak kampüsümüzde 150 kişilik Amfi, bilgisayar laboratuvarı, derslikler, laboratuvarlar yer almakta. Yeni kampüsümüz merkezi konumuyla, toplu taşıma araçlarına yakın mesafede yer alıyor.
Güney Kampüsüne Kazlıçeşme, Merter, Cevizlibağ istasyonlarından servislerin yanı sıra Topkapı Kampüsünden de düzenli servis imkanı mevcuttur.

07 Ekim 2019 Tarihinden İtibaren Geçerli Olacak Servis Saatleri

İstinye Üniversitesi Günay Kampüsü

Güney kampüsümüzde eğitim 7 Ekim 2019 Pazartesi günü başlayacak. Öğrencilerimize bilgilendirme SMS ve e-postaları yapılacaktır.
Yeni kampüsümüzün her yıl büyüyen İstinye Üniversitesi ailesine hayırlı olmasını diliyoruz.

*Matbah Topkapı Kampüsünde yer alamaya devam edecektir. Güney Kampüsünde yer alan derslik ve laboratuvarlar tüm bölüm/program öğrencilerinin kullanımına açıktır.Gıda Teknoloji Programı Topkapı Kampüsünde bulunan Beslenme ve Diyetetik Laboratuvarı'nı kullanacaktır.

Adress: İstinye Üniversitesi Güney Kampüsü, Kazlıçeşme Mah., İmam Hatip Yolu Sk., No:8, Zeytinburnu, İstanbul, 34020