İstinyeli Yardımlaşma Hareketi

Değerli İstinyeliler
Geçtiğimiz cuma günü ülkemiz deprem gerçeğiyle bir kez daha tanıştı. İzmir’imizde birçok canımızı yitirdik ve yaralılarımız var. Yaralılarımıza acil şifalar, vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. İzmir depreminden etkilenen vatandaşlarımızın zorlu günlerinde yanlarında olarak, acılarını azaltmalarına yardım edeceğimiz kampanyamıza tüm İstinyelilerin katılımını bekliyoruz.
2-4 Kasım tarihleri arasında devam edecek ve nakdi yardım yapılamayacak olan kampanyamıza katılmak isteyen #İstinyeliler, yardımlarını üniversitemizin Topkapı kampüsünün girişinde bulunan danışma kısmında kurulacak masaya teslim edebilecek. Depremin yaralarını sarmak için harekete geçecek olan İstinyeliler için bölgede en acil ihtiyaç duyulan malzemelerin listesi aşağıdaki gibidir:

Cerrahi Maske, Dezenfektan, Kolonya, Sıvı Sabun, Kâğıt Havlu, Islak Mendil, Çocuk Bezi, Kadın Pedi, Yaşlı Nezi, Dayanıklı Bebek Maması, Yağmurluk, Büyük Boy Çöp Poşeti, Alüminyum ve Normal Battaniye (Kullanılmamış)