#istinyeli'lerden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

İstinye Üniversitesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü etkinliklerle kutluyor. İstinyelilerin katılımıyla gerçekleşecek buluşmalarda günün anlam ve önemi konuşulacak.

İstinye Üniversitesi Kütüphanesinin hazırladığı Dünya Kadınlar Günü Sergisinin ziyaretçilere açılacağı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri; saat 13.30'da İSÜ Doğa ve Kamçılık kulübü tarafından düzenlenen "Dünyayı Yürüyerek Keşfeden Gezgin" semineriyle devam edecek. Hareket amiri adıyla anılan gezgin Dicle Doğan, tek başına dünyayı yürüyerek keşfini ve 2200'lik serüvenini günün anlamı üzerinden anlatacak.

Sosyal Çalışma Kulübü tarafından saat 14.00'de düzenlenen ''Dünya Kadınlar Günü'nde Kadın Sığınma Evleri" seminerinde; kadın sığınma evlerinin önemi ve işlevleri anlatılacak.