Ödüllü Reels Yarışması "Eğitimde ve Sağlıkta Gelecek Nasıl Olacak?"

Değerli İstinyeli Öğrencilerimiz;

Liv Hospital ve İstinye Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştireceğimiz "Eğitimde ve Sağlıkta Gelecek Nasıl Olacak?" konulu Reels yarışmamıza değerli öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Sağlık ve Eğitim alanındaki geleceğin trendini konu alan 1 dakikalık Reels'ını bizimle paylaş, jürimiz yaratıcılığını keşfetsin!

İstinye Üniversitesi ve Liv Hospital iş birliğiyle gerçekleşecek reels yarışmasında jürinin seçeceği ilk 3 reels'a ödül verilecek. Yarışmaya 10 Mayıs 2024 tarihine kadar yarışma formu üzerinden başvurabilirsin.

*Sonuçlar, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda açıklanıyor!
**Kazanan ilk 3 kişiye Liv Hospital'dan Sağlık Check-up Paketi verilecek. Dereceye giren ilk 10 Reels Liv Hospital ve İstinye Üniversitesi IG hesaplarında paylaşılacak.

Yarışmaya aşağıdaki link üzerinden katılabilirsin.

Son teslim Tarihi: 10 Mayıs 2024

Lütfen aşağıda yer alan yarışma katılım koşullarını inceleyiniz.

• Yarışma İstinye Üniversitesi öğrencilerine açıktır.
  • Yarışmacının hesabının herkese açık olması şartı vardır (yarışma süresince açık olması beklenir).
  • Yarışmacının İstinye Üniversitesi (@istinyeunivedu) ve Liv Hospital (@livhospital) hesaplarını takip etmesi gerekir.
  • Bir kişi yalnızca tek reels ile yarışmaya katılabilir.
  • Öğrencilerin çektikleri tüm reels içeriği İstinye Üniversitesi tarafından belirlenen forma yüklenecek ve ilgili form doldurulacaktır.
  • Yarışmacının dolduracağı formda Ad Soyad/Telefon/Öğrenci Numarası/Instagram kullanıcı adı/Reels bağlantı linki alanlarının hepsini doldurmak zorundadır.
  • Tavsiye Edilen Reels Format: https://help.instagram.com/1038071743007909
  • Eser sahibi telif hakları konusunda her türlü hukuki ve cezai sorumluluğun kendisine ait olduğunu kabul eder. Yarışmaya gönderilecek içeriklerde özgün olmayan metin, görüntü, müzik, vb. kullanımlarından doğacak her türlü telif hakları ile ilgili konular eser sahibinin sorumluluğundadır. İstinye Üniversitesi ve Liv Hospital bu durumdan hukuken sorumlu tutulamaz. Eser sahibi, eser vasıtasıyla üçüncü kişilerin telif haklarını ihlal edecek olursa, İstinye Üniversitesi ve Liv Hospital’ın uğrayacağı her türlü doğrudan ve dolaylı zararları tazminle mükelleftir.
  • Eserde yer alan oyunculardan ve oyuncular haricinde eserde kimliklerini ortaya çıkaran veya ortaya çıkarabilecek görüntüleri, sesleri vb. her türlü bilgileri yer alan kişilerden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun ve ilgili diğer düzenlemeler gereğince açık rızalarının alınmasına ilişkin her türlü yükümlülük başvuru sahibine aittir. Eser sahibi, İstinye Üniversitesi ve Liv Hospital tarafından talep edilmesi halinde, bu madde kapsamına ilgili kişilerin bilgilendirmeye dayanan ve özgür iradeyle açıklanan açık rızalarının alındığını gösterir kayıtları İstinye Üniversitesi ve Liv Hospital ile paylaşacaktır.
  • İstinye Üniversitesi ve Liv Hospital yarışma sonucunun ilan edilmesinden önceki herhangi bir aşamada, herhangi bir sebep göstermeksizin, yarışmayı düzenlemekten vazgeçme veya yarışmayı iptal etme veya ileride aynı yarışmayı devam ettirmeme hakkına sahiptir. Yarışma’nın düzenlenmemesi veya iptal edilmesi halinde, eser sahipleri tarafından İstinye Üniversitesi ve Liv Hospital’a gönderilen veya teslim edilen hiçbir eser İstinye Üniversitesi ve Liv Hospital tarafından kullanılamaz.
  • Son teslim Tarihi: 10 Mayıs 2024