Öğrenci Otoparkı Kullanımı - Plaka Tanıma Sistemi

Değerli Öğrencilerimiz;

1 Nisan 2024 tarihi itibariyle Vadi Kampüste, Vadi Diş Hekimliği Hastanesi Yerleşkesi yanındaki açık alanda sadece öğrencilerimizin kullanımına yönelik otopark hizmete alınacaktır. Otoparka kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgilendirmeyi aşağıda bulabilirsiniz.

2023-2024 Bahar Dönemi otopark kullanım ücreti KDV dahil 1.250 TL’dir. Otopark kullanımı plaka tanıma sistemi ile yapılacaktır. Ödeme işlemlerinizi OIS sisteminize giriş yaparak sanal pos ile gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme linki aşağıda yer almaktadır.

1. Ödeme Linki : https://ois.istinye.edu.tr/fi/eodeme

Ödeme işlemi sonrasında 2023-2024 Bahar Dönemi otoparka giriş için Plaka Tanıma Sistemi işlemlerinizi 29 Mart - 5 Nisan 2024 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Vadi Ana Yerleşkede 1B10 TEDES ofisinden gerçekleştirebilirsiniz. 5 Nisan tarihinden sonra Plaka Tanıma Sistemi satış işlemi yapılmayacaktır. İlgili işlemleri tamamlamayan araçların otoparka girişi mümkün olmayacaktır.

Plaka Tanıma Sistemine yapılacak başvurunun her dönem yenilenmesi gerekmektedir.

Otoparka plaka tanımlanması için gerekli belgeler:

• Ehliyetin aslı ile fotokopisi
  • Ruhsatın aslı ile fotokopisi