Uzaktan Eğitim Dersleri Final Sınavları Hakkında

Değerli Öğrencimiz,

Uzaktan eğitim yoluyla verilen Türk Dili 1, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1 ve Genel İngilizce 1 derslerinin final sınavları 18 Ocak 2020 Cumartesi günü yapılacaktır.  Final sınavları hem Topkapı hem de Güney kampüslerinde eşzamanlı olarak yapılacaktır. Sınav yerlerinize aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz;

DERS / COURSE

SAAT / TIME

DERSLİK / CLASSROOM

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 1

GENEL İNGİLZCE 1

TÜRK DİLİ 1

Önemli Uyarı 1:

Final sınavlarında optik formunuzdaki bütün alanları doldurmayı unutmayınız. Optik formunuzda özellikle öğrenci numarası ve test kitapçıklarını yanlış ya da eksik kodlayan öğrenciler sınavdan BAŞARISIZ sayılacaklardır.

Önemli Uyarı 2:

Bildiğiniz gibi 18 Ocak Cumartesi günü uzaktan eğitim final sınavları yapılacaktır. Bu tarihde açık  öğretim (AÖF) sınavları da yapılacaktır. Sizleri iki sınavdan birisini seçme tercihinde bırakmamak adına, 18 Ocak tarihinde AÖF sınavınıza girmenizi tavsiye ediyoruz. Bizim uzaktan eğitim sınavları içinde mazeret sınavına gireceksiniz. Uzaktan eğitim sınavları mazeret sınavlarına girmek için 22 Ocak 2020 Çarşamba Saat 17:30 'a kadar mazeret dilekçenizi fakülte idari sorumlunuza vermeniz gerekmektedir. Mazeret dilekçeniz ile birlikte AÖF sınav giriş belgenizi de vermeyi unutmayınız. AÖF sınav giriş belgesi vermeyen öğrencilerin mazeretleri kabul edilmeyecektir.

Uzaktan Eğitim Merkezi (İSUZEM)
E-posta: uzaktan.egitim@istinye.edu.tr
Oda: T-102