UZEM Dersleri Muafiyet Sınavları Hakkında

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Genel İngilizce ve Türk Dili dersleri Muafiyet sınavları 19 Eylül 2022 Pazartesi günü yüz yüze olarak yapılacaktır. Bu sınavlara sadece 2022 yılı üniversiteye kayıt olmuş ve 2021 yılında hazırlık okuyup bu sene birinci sınıfı okuyacak olan öğrenciler katılabilirler.  Sınava girmek isteyen öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sistemi(OİS) üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmayan öğrenciler sınava giremeyeceklerdir.

Sınava girme hakkı olan öğrenciler OİS sistemine girdiklerinde başvuru ekranı karşılarına çıkacaktır. Başvuru ekranında 6 ders göreceksiniz. Öğrenci 1 dersi seçmiş olsa da 6 dersin hepsini de seçmiş olsa da bütün derslere girme hakkı kazanacaktır.

Muafiyet sınavları başvuru tarihleri 12 Eylül 2022 Pazartesi saat 08.00 başlayacak olup 14 Eylül 2022 Çarşamba saat 17.00 da son bulacaktır.

NOT: Üniversitemize yeni kaydolmuş bütün öğrencilerimizin bu sınavlara girmeleri tavsiye olunur.

Uzaktan Eğitim Merkezi (İSUZEM)
uzaktan.egitim@istinye.edu.tr