UZEM Vize Sınavları Hakkında

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 2, Genel İngilizce 2 ve Türk Dili 2 dersleri vize sınavları hakkında tüm bilgiler aşağıda yazmaktadır. Lütfen dikkatle okuyunuz

Vize sınavları 20 Nisan 2024 Cumartesi günü yapılacaktır.

Sınavlar sadece Topkapı Kampüsünde yapılacaktır. Vadi kampüslerinde sınav yapılmayacaktır.

Sınava gelirken kurşun kalem ve silgi ile gelmeyi unutmayınız.

Vize sınavları dersin ortalamasına %40 oranında etki edecektir.

Sınavda tek bir kitapçık verilecek ve 3 dersin sınavı da aynı anda yapılacaktır.

Soruların hepsi tek bir optik forma kodlanacaktır.

Sınav soruları çoktan seçmeli sorulardan (test) oluşmaktadır.

Her bir ders için 20 soru sorulacaktır.

Yanlış cevaplar doğru cevabı götürmemektedir.

Vize sınavlarında her bir ders için blackboard sisteminde yüklü olan ders materyallerinin ilk 7 haftasından sorumlu olacaksınız.

Sınavlar, 13:00, 14:30 ve 16:00 olmak üzere 3 oturum şeklinde uygulanacaktır.

Sınav oturumları yukarıda belirtilen saatlerde başlayacak ve toplamda 75 dk sürecektir.

İlk 15 dk optik form ve kitapçık dağıtımı ve öğrencilerin optik formu doldurması

60 dk sınavın uygulanması

Sınav oturumlarına ilk 15 dk öğrenci kabul edilecektir. Bu süre sonrasında öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir. Bu yüzden sınav başlamadan en geç 10 dk önce dersliklerde olmanız gerekmektedir.

Sınav giriş bilgileriniz aşağıdaki linkteki belgede yazmaktadır. Öğrenci numaranız ile belge içinde arama yapabilirsiniz.

SINAV GİRİŞ YERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

NOT: Bütün öğrenciler atandıkları derslik ve oturum saatinde sınava gireceklerdir. Farklı derslikte sınava girmek isteyen öğrenciler sınava alınmayacaklardır.