Teyyareci Sami Sk
Maltepe Mah, Zeytinburnu, İstanbul 34010
Zoom

Değerli İstinyeliler,

İSÜ TECH Teknoloji Transfer Ofisi tarafından 21 Mart 2024, Perşembe günü, 14.00-15.00 saatleri arasında “TÜBİTAK – Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB)- Burs ve Destek Programları Tanıtım Sunumu” etkinliği gerçekleştirilecektir.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilecek etkinlikte TÜBİTAK BİDEB Eğitim, Tanıtım ve Program Değerlendirme Müdürlüğünden Uzman Dr. Hacer Bozdağ tarafından burs ve destek programları hakkında detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

Eğitime tüm akademisyenlerimiz ve lisansüstü öğrencilerimiz davetlidir!

Kayıt olmak için tıklayınız.