İstinye Üniversitesi Tütünün Zararları Bez Çanta Tasarım Yarışması

Maltepe Mah, Zeytinburnu, İstanbul 34010
Vadi H Yerleşkesi

Değerli İstinyeliler,

İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi  tarafından yürütülen "Üniversite Öğrencilerinde Sigara Farkındalığını Arttırma ve Davranış Değişikliği Oluşturma Müdahaleleri: Tütünsüz Fakülte Projesi" isimli ve 222K276 numaralı Tübitak 3005 Projesi kapsamında öğrencilerinin sanat ve tasarım yoluyla kendilerini ifade etmelerine fırsat vermek ve özgün çalışmalarını değerlendirmek amacıyla İstinye Üniversitesi’ndeki tüm önlisans ve lisans öğrencilerine açık “Tütünün Zararları” konulu bir bez çanta tasarımı yarışması düzenlemiştir. Yarışmaya katılacak üniversite öğrencilerimizin tütünün zararlarını araştırmaları, yorumlamaları, kendi duygu ve düşünleri yönünde betimlemeleri beklenmektedir.

Son Katılım Tarihi: 02 Şubat 2024
Detaylı bilgi ve katılım koşulları için tıklayınız.

Başvuru formu ve tasarımlar elden teslim edilecektir.

Teslim edilecek sorumlu: Döne Tütüncü
Adres: Vadi H Kampüs 714 nolu ofis