İstinye Üniversitesi

1. İstinye Üniversitesi Ulusal Öğrenci Proje Pazarı Çağrısı

İstinye Üniversitesi olarak ülkemizin ihtiyaç duyduğu veya duyabileceği bütün alanlarda bilgiler üretilerek optimal çözümler sunulmasını önceliklerimiz arasında ilk sıraya yazmış bulunuyoruz. Bu bağlamda, farklı düzeylerde eğitim alan ülkemizin dört bir yanından gelen öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini artırarak bu önceliğimiz dahilinde projeler geliştirebilmeleri adına I. İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ ULUSAL ÖĞRENCİ PROJE PAZARI yarışmasını hayata geçiriyoruz. İstinye Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından gerçekleştirilen ulusal yarışmaya tüm üniversitelerden öğrenciler davetlidir.

Başvuru formunda yer alan bilgileri eksiksiz olarak dolduran ve projelerinin özgün değerini doğru bir şekilde açıklayabilen katılımcılar, ön değerlendirme sürecini geçerek nihai değerlendirme aşamasına kalacaktır. Ön değerlendirmeyi geçen katılımcılar, 22 Şubat 2020 tarihinde İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsünde gerçekleştirilecek Proje Pazarına projelerini anlatan posterleri ile katılarak hem projelerini anlatma fırsatı bulacak hem de melek yatırımcı ve mentorlarla tanışma imkânı bularak projelerinin hayata geçebilmesi için büyük bir adım atma şansına sahip olacak!

İnovasyonun ve proje kültürünün doruğa çıkacağı bu sergi sonunda Değerlendirme Jürisi tarafından projeler, özgün değerleri, yapılabilirlikleri ve beklenen sonuçlarına göre değerlendirmeye tabi tutularak derecelendirilecek ve ilk üçe giren projeler ödüllendirilecektir.

Ülkemizin dört bir yanından gelen değerli öğrencilerimizi, ülkemizin inovasyon ve proje kültürüne katkı sunmak üzere, I. İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ ULUSAL ÖĞRENCİ PROJE PAZARI’ndaki yerlerini almaya bekliyoruz!