2. Geleneksel Dilek Ağacımız Dilekleri Gerçekleştirdi

İstinye Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Öğretim Üyeleri ve Mimarlık Fakültesi’nden 9 öğrencinin kurduğu ''Archigang'' ekibi iş birliğiyle düzenlenen ''2. Geleneksel Dilek Ağacı Projesi''; Mardin Midyat Atatürk Ortaokulu, Mardin Midyat Gülveren İlk ve Ortaokulu, Mardin Savur İçören İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin yeni yıl dileklerini gerçekleştirdi. İstinyelilerin yoğun katılımıyla temin edilen hediyeler, sahiplerine ulaştı.

Eksik paket gönderilmemesi adına titiz bir kontrolden geçtikten sonra yola çıkan hediyeler, ortaokul öğrencileri tarafından sevinçle karşılandı.  Geçen sene kaldığı yerden dilekleri gerçekleştirmeye devam eden 2. Geleneksel Dilek Ağacı Projesi kapsamında İstinye Üniversite’ne ulaşan yeni yıl dilekleri, Archigang ekibinin kozalaklardan tasarladıkları dilek ağacının üzerine yerleştirilmişti. Dilek ağacında bulunan hayaller; İstinye Üniversitesi öğrencileri, akademisyenleri ve personeli tarafından temin edilip, paket yaptırıldı. Yoğun bir katılımla tüm kartların çekildiği dilek ağacından son dileği İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih BULU çekti.