İstinye Üniversitesi

2023 Tercih Günlerine Davetlisiniz

17 Temmuz – 6 Ağustos arasındaki hafta içi ve hafta sonu her gün 09:00 – 17:00 arası sizleri ilgilendiğiniz bölümün bulunduğu fakülteye bekliyoruz.

Topkapı Kampüs: Sağlık Bilimleri Fakültesi, İngilizce Hazırlık, Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesindeki bölümlerin eğitim yapısı hakkında akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizden bilgi alabilir, burs ve ücret bilgisi edinebilirsiniz. Dilerseniz ücretsiz Tercih Danışmanlığı hizmeti ile tercih listenizi oluşturabilirsiniz.

Vadi Kampüs: Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi bünyesindeki bölümlerin eğitim yapısı hakkında akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizden bilgi alabilir, burs ve ücret bilgisi edinebilirsiniz. Dilerseniz ücretsiz Tercih Danışmanlığı hizmeti ile tercih listenizi oluşturabilirsiniz.

Yeni Kampüs: Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi ile İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi bünyesindeki bölümlerin eğitim yapısı hakkında akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizden bilgi alabilir, burs ve ücret bilgisi edinebilirsiniz. Dilerseniz ücretsiz Tercih Danışmanlığı hizmeti ile tercih listenizi oluşturabilirsiniz.

 

Detaylı bilgi için aday.istinye.edu.tr