İstinye Üniversitesi

5. Media Harvest Töreni

İstinye Üniversitesi (İSÜ) İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Radyo, Televizyon ve Sinema, Yeni Medya ve İletişim bölümleri öğrencilerinin projelerinin ödüllendirildiği “Media Harvest” töreni 5’inci kez düzenleniyor. Öğrenci projeleri gösterimleri ve ödül töreni 4 Nisan saat 12.30’da Vadi H Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.


Media Harvest ile ilgili bilgi veren İSÜ İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aybike Serttaş, şunları söyledi:. “Öğrencilerimizin projelerinin sergilendiği ve ödüllendirildi Media Harvest etkinliğimizi beşinci kez gerçekleştiriyoruz. Her yarıyılda bir kere yapılıyor ve bir önceki dönemin tüm derslerindeki en başarılı öğrenci projeleri ödüllendiriliyor. Kategoriler arasında en iyi film, en iyi bitirme projesi, en iyi tasarım, en iyi reklam filmi, en iyi fotoğraf gibi kategoriler yer alıyor. 4 Nisan’da gerçekleştirilecek törende, ödül verilen projeler katılımcılara gösterilirken dersin öğretim elemanı öğrencilere sertifikalarını sunacak. Bu tören fakültedeki öğrencilerin birbirlerinin projelerinden haberdar olmalarını, başarılı öğrencilerin teşvik edilmesini, özellikle birinci sınıf öğrencilerinin fakülte kültürüne alışmalarını sağlıyor.”

Bu kapsamda öğrencilerimiz hem projelerden haberdar oluyor hem de başarılı öğrenciler teşvik ediliyor. 5. Media Harvest’ta projeleri ile birikimlerini paylaşacak, yeni projeler için ilham alacak tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.