54 Öğrenci Projesiyle Vakıf Üniversiteleri Arasında Zirvedeyiz!

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023/2 dönemi başvurularının destek sonuçları açıklandı.

İstinyeli öğrencilerimiz ve danışman öğretim elemanlarımızın iş birliğiyle 2209-A programı kapsamında başvurusu yapılan 123 projenin 54’ü başarılı olarak değerlendirildi.  TÜBİTAK’ın 2209 programı 2023 yılı 2. Dönem sonuçlarına göre; 2209-A “Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programına” başvuran 70 vakıf üniversitesi arasında ise 1. sırada yer aldı.

Projeleri desteklenmeye hak kazanan öğrencilerimizi ve danışman öğretim elemanlarımızı tebrik eder, üniversitemize katkıları için teşekkür ederiz.
Destek almaya hak kazanan projelere ait bilgilere ulaşmak için tıklayınız.