98 . Yıldönümünde Cumhuriyeti Anlamak

İstinye Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘’98. Yıldönümünde Cumhuriyeti Anlamak’’ etkinliği; İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Karaöz, öğrenciler, akademisyenler ve idari çalışanların katılımıyla Topkapı Kampüs Kongre Merkezinde gerçekleşti.

İstinye Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Ürer, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Fahri Erenel, Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans Programı Öğrencisi Mine Atlı ve Siyasi Araştırmalar Kulübü Öğrenci Başkanı Fatih Keleş’in katılımıyla gerçekleşen panelde; cumhuriyetimizi korumanın günümüzdeki önemi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eşitlik ve özgürlük kavramlarına olan bakışı, ulusumuzun yakın geçmişte verdiği mücadeleler,  cumhuriyetin ilan edildiği dönemin siyasi ve toplumsal şartları tüm yönleriyle değerlendirildi.