Akademisyenlerimizden TÜBİTAK 1507 Başarısı "Fark Yaratan İstinyeliler"

Doç. Dr. Ayça Bal Öztürk'ün Projesine TÜBİTAK Desteği

ayça bal öztürk

Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ayça Bal Öztürk kurucusu olduğu AdBioInk Biyosistem Teknoloji A.Ş start-up şirketi ile birlikte önerdiği “Doku Mühendisliği Uygulamalarında Kullanılmak Üzere Elektroaktif Biyopolimer/Biyomürekkep Geliştirilmesi” başlıklı projesi TÜBİTAK 1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Doç. Dr. Pınar Çakır Hatır ve Dr. Öğr. Üyesi Polen Koçak’ın Projelerine TÜBİTAK Desteği

polen koçak pınar çakır hatır

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimiz Doç. Dr. Pınar Çakır Hatır ve Dr. Öğr. Üyesi Polen Koçak’ın Cellestetix Genetik Dan. Arge ve Biyoteknoloji A.Ş. ile birlikte geliştirdiği “Enfeksiyon Riski Taşıyan Deri Yaralanmalarında Kullanılmak Üzere Anti Mikrobiyel Etkinlikli Solanum Lycopersicum Kaynaklı Ekstraselüler Vesikül Yüklenmiş Kitosan Hidrojel Yara Örtüsü Geliştirilmesi” başlıklı projeleri TÜBİTAK 1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.